Dag 19: van Bad-Neuenahr naar Bad Breisig

Deze morgen was het onweer voorbij en het weer zag er goed uit.
Ik was op tijd opgestaan want ik moest mijn tent en andere spullen nog opruimen. Om 8 uur naar het ontbijt en dat was meer dan in orde. Had ik gisteren geen inkopen gedaan had ik zeker mijn zakken gevuld.
Bij mijn vertrek zag ik dat Bad Neuenahr een kuuroord is. Ik heb het niet zo voor baden maar heb wel het stadje bezocht. Om 11 uur had ik slechts 4 km gestapt. Ik moest mij herpakken maar de stress van gisteren zat nog in mijn lijf, ik had nergens pijn maar het ging niet vooruit. Enkele km verder kwam ik in een natuurgebied terecht aan de Ahr, ik zag een eend met kuikentjes en dat nieuw leven gaf me weer moed.
Later liep ik nog een 5tal km langs de Rijn op een druk bereden fietspad. 4 jaar terug kwamen we hier voorbij op onze weg naar India. Langs de Rijn lopen is wel mooi, de dorpjes in de bergen, veel schepen en bootjes op het water, ik heb er best van genoten maar morgen trek ik terug de bergen in. Gisteren sliep ik op hotel en vandaag in een caravan, dat is het leven van een pelgrim.

Het ontbijt
Genieten maar
Op weg naar de Rijn
De Rijn

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *