Dag 14: van Mulartshütte naar Heimbach

Ik had de weg van camping naar camping zelf laten berekenen door routeyou maar dat was toch niet de beste oplossing. Ik blijf beter op de E8. Het programma houdt geen rekening met afgesloten wegen en als je de E8 volgt word je tijdig omgeleid en moet je niet terugkomen. Al bij al heb ik dit overleeft maar 2 keer op 3 dagen meer dan 35 km. is een beetje teveel van het goeie. Ik liep weer een hele dag door de bossen en af en toe kwam ik op plaatsen met mooie vergezichten. Het verwondert me niet dat de Eifel zo gegeerd wordt door hickers.
’s Middags heb ik in Vossenack voor amber 8,50 € een dagschotel gegeten. Op dit plaatsjes komen de heel goed beschermde mountainbikers in snel tempo de berg afgereden . Er zijn speciale paadjes hiervoor aangelegd. Het wandelpad loopt ernaast.
Omdat ik al 25 km had gestapt in Schmidt wou ik daar overnachten maar het gasthof was gesloten en het hotel was volzet. Dan toch maar naar de camping en weer kwam ik aan een afgesloten weg zodat de camping verder lag dan me lief was, maar niet geklaagd, het was een pracht van een camping en na een douche was de vermoeidheid weer uit mijn lijf. Dat het paaszaterdag was heb ik gehoord, om 22 uur hebben de klokken zeker een ¼ uur geslagen, dat mag in Bredene zeker niet.

Mountainbikers komen naar beneden gereden
Een vlaamse familie uit Brugge op zoek achter een kikker en een addertje
Vergezichten
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *